![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Парни подскажите, как уменьшить скорость вентилятора печки при работе вебасто на штатной климатике? Кажется лишнего в штатном варианте. И неплохо бы отсрочить включение по температуре. Набор каналов адаптации вебасто скудный, а в климатике его вообще нет....
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго вечора. Хочу підняти тему. Авто AUDI Q7 2007 р.в. Я думаю підключення таке як і на VolksWagen Touareg.
Проблема заключається в тому, що сама WEBASTO (її номер 4L0 815 071 D), працює від VAGCOM і від WTT, але клімат її не запускає, коли виставляєш температуру на кліматі вище 25 гр. насос автоматот запускається, мається на у вазі той що біля пічки. А от як догрівач пічка не запускається навіть при мінусовій температурі. Що потрібно для запуску пічки як догрівача так і передпускового обігрівача., Який контроллер??? А може хто підскаже правки в адаптаціїї VAGCOM. Таймера на ММІ активував. Последний раз редактировалось Kauf; 06.01.2024 в 00:09. Причина: додаток |
|
|
|||
|
|||
|
Приветствую. Если котел исправен, как догреватель включается автоматически. Если есть кнопка ECON, должна быть откл.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
при мінусовій температурі, при заведеному авто котел не працює., але коли машина нагріта і вмикаєш запалення, чути як працює циркуляційний насос що біля Webasto стоїть. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ще є дозвіл запуску webasto в блоці двигуна, базові налаштування 16 група 2 вікно, але розшифровуючи дозволи то все норм, повинно запуститись....
|
![]() |
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|