![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
На скільки я розумію, я колись давно встановлював на свій Сітроен Немо саме цю версію КК. Служить вірою і правдою вже купу років, за що й дякую щиро. Недавно замінив датчик тиску в паливній рампі, і сталося чудо... Машина отримала серйозний буст, пре як нова, можливо старий датчик помирав довго і незворотньо якийсь досить тривалий час, а я просто звикав до все тупішої машини. ))
Але разом з тим, після заміни датчика, з'явилася проблема з КК - дьоргає, перегазовує, чомусь сам розганяє машину вверх під горку. Що це могло статися і як продіагностувати проблему? |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
не знав, що КК вміє адаптуватися. Як виглядає це адаптування, і як довго воно відбувається?
|
|
|
|||
|
|||
|
Какая версия ПО? Короткая коррекция адаптируется в течении 10 секунд. Длинная коррекция адаптируется через 10 минут, но должна быть прямая дорога.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ясно, без підключення до ПК не обійтися. Можливо завтра спробую підключитися і пригадати що там і як.
*** після самокорекції налаштування зберігається, чи це відбуватиметься кожен раз? |
|
|
|||
|
|||
|
Длинная корекция запоминается.
|
|
|
|||
|
|||
|
Версія ПО була 1.29. Зараз обновив до 1.45. Але проблема виявилася прозаїчнішою. Обірвався один з дротів CAN, біля самого роз'єму, видно КК не завжди міг нормально вичитувати машину. До того ж обірваний дріт мав можливість підкорочувати сусідній. Переобжав, пропаяв, оновив ПО. Зараз встановлю на машину і буду спостерігати за тим, що з того вийде.
Последний раз редактировалось kostyamat; 22.12.2023 в 19:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Ситуація дещо більш драматичніша. Для CAN, і ще якихось речей, автор використав напівпрозорі паровані дроти, типу як для аудіосистем. Так от - сірий дріт, в такій парі, просто розчинився в просторі і в часі, сиплеться мотлохом при любій спробі щось з ним зробити. Інший дріт з пари, схоже просто мідь, в достатньо належному стані.
Тобто, тепер треба замінити повністю проводку від КК до CAN, та інший такий самий дріт, що схоже йде до педалі газу. (( Ну ок, що ж тепер, автор не міг знати про таку особливість цього дроту. ** Якось вдалося зростити дроти, і трохи обкатати машину. На рівних ділянках дороги все ніби добре. Тепер треба перевірити на ділянках вверх\вниз. Налаштування кривих не міняв, надія на самоадаптацію КК, якщо ні, то буду звертатися за допомогою. В атачі файл моїх налаштувань для Сітроен Немо 1.4HDI 70 к.с. (ПЕРЕПРОШИТИЙ МНОЮ, реально десь під 90). Підключення до машини просте - CAN, живлення, резистивні самопальні кнопки три штуки: set\cancel, +2km\-2km, педаль газу. Так як ця машина в принципі не передбачена для мультикерма, та штатного КК, то нічого особливого і специфічного для неї немає. Последний раз редактировалось kostyamat; 24.12.2023 в 10:56. |
![]() |
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|